CONCURS ANIVERSAR

Înregistrează-te la concurs, răspunde la o nouă întrebare în fiecare zi și poți fi câștigătorul unui card cadou de 1000 RON pe care îl poți folosi în magazinele JYSK.

Acum 37 de ani primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca. Din 1979 și până acum, rețeaua a ajuns la un număr de 2300 de magazine în 41 de țări. Vrem să sărbătorim această ocazie, iar tu poți sărbatori alături de noi și în același timp ai șansa de a câștiga. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 25 aprilie.

În momentul înscrierii pentru concurs te înregistrezi automat și pentru newsletter-ul nostru. Poți anula înregistrarea oricând.

Termeni și condiții

Toți cei care se înscriu la Concursul Aniversar participă la competiție pentru a câștiga un voucher cadou care se poate folosi în magazinele fizice JYSK. Nu poate fi folosit pentru cumpărături online.

În fiecare zi începând cu 31 martie apare o nouă întrebare. Oricine răspunde corect la întrebarea zilei va lua parte la competiție pentru a câștiga un voucher cadou. Daca ai uitat să participi în ziua precedentă, te poți întoarce să răspunzi la întrebările trecute și încă poți câștiga puncte pentru competiție.

Toți participanții vor primi un e-mail zilnic cu rezumatul întrebărilor din ziua precedentă și cu răspunsul corect, precum și un link pentru a răspunde la întrebarea zilei respective.

Un răspuns la fiecare întrebare zilnică vă aduce un tichet în plus în competiția pentru marele premiu. Câștigătorul marelui premiu va fi extras în data de 25 aprilie și este extras din grupul persoanelor care au răspuns corect la cele mai multe întrebări.

Premiul - un voucher cadou de la JYSK în valoare de 1000 RON
Pe 25 aprilie 2016 vom extrage câștigătorul voucherului cadou.

Newsletter
În momentul înscrierii în competiție te înregistrezi automat și pentru newsletter-ul nostru. Poți anula înregistrarea oricând, dacă dorești.

Termeni ai participării la Concursul Aniversar
Pentru a intra în concurs trebuie să te înscrii cu adresa ta de e-mail, numele complet, adresa și numărul de telefon.

Participarea la concurs necesită să ai o adresă de e-mail validă. Este permis să intri în Concursul Aniversar doar o dată. Dacă te înscrii de mai multe ori în concurs, vei fi descalificat.

Când intri în competiție îți dai acordul pentru a fi contactat de JYSK prin e-mail cu informații despre competiție și pentru a-ți trimite newslettere cu oferte excelente. Dacă nu dorești aceste informații, le poți anula accesând un link din e-mail-urile zilnice.

Câștigătorul competiției va fi publicat pe JYSK.ro cu nume și prenume. Câștigătorii vor fi notificați prin adresa de e-mail. Premiul va fi livrat direct către câștigător și nu poate fi schimbat cu numerar. Acesta nu poate fi folosit pentru cumpărături online.

Angajații JYSK A/S și Juhlsen.com A/S și rudele acestora nu pot participa la competiție.

Pentru întrebări referitoare la competiție vă rugăm să contactați serviciuclienti@jysk.com sau 0723-115-975